Plasma Lift

Hoe gaat plasma lifting te werk?

Vooreerst wordt de huid lokaal verdoofd met een speciale crème. De plasma pen werkt op basis van plasma, dit is gas dat geladen is met ionen. De pen geeft enkel plasma af wanneer de punt op 1mm afstand van de huid wordt gehouden. De naald raakt de huid dus niet. Er wordt niet gesneden ! Door de plasma energie ontstaan er kleine gaatjes in de opperhuid en de huid trekt, krimpt als het ware samen. De gaatjes die in de huid ontstaan zorgen voor aanmaak van nieuwe collageen- en elastine-vezels waardoor de huid egaler en sterker wordt en tevens ook meer volume krijgt. Rimpels worden als het ware naar buiten geduwd.

De plasmalifting behandeling

Na het inwerken van de lokale verdovende crème gedurende + 30 minuten start de behandeling. Afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone en uw huidconditie duurt de behandeling gemiddeld tussen 30-45 min. Inclusief de verdoving mag je rekenen op + 1,5 uur.

Herstel & Nazorg

Doordat we de huid intensief gaan behandelen voor vernieuwing ontstaan er tijdens de behandeling korstjes en is er kans op lichte zwelling. De zwelling neemt vanzelf af na 3 dagen. Korstjes kunt u eventueel camoufleren met onze medische foundation. Tussen dag 5 en 7 vallen de korstjes er vanzelf af.  Aangezien zich onder de korstjes nieuwe huid vormt is het belangrijk om van de korstjes af te blijven !  Na het verdwijnen van de korstjes zien we een nieuwe rode/roze huid die gedurende de eerste drie maand extra moet beschermd worden voor de zon met een SPF50 ! Wanneer u de behandelde zone niet goed laat genezen, korstjes er vroegtijdig afhaalt of niet genoeg beschermt voor de zon kunnen er pigmentvlekken ontstaan.

  • plasma lift resultaat

Interesse in Plasma Lifting? Neem dan nu contact op

Controle

De eerste controle = 4 weken na de behandeling.
Volgende controle = 2 maand later.
Hierbij wordt het resultaat besproken en vergelijken we de gemaakte foto’s.

Wat kost plasma lifting?

Zone Prijs(*)
Bovenste oogleden 250€
Onderste oogleden 250€
Fronsrimpels tussen de wenkbrauwen 150€
Voorhoofd rimpels 300€
Mondhoekjes tot kaaklijn 250€
Rokerslijntjes en mondrimpels 250€
Wangen 300€
Lift wangen 350€
Lift hals 400€
Pigmentvlekken 75-150€
Littekens 100-200€
Intake** 20€

*Prijs is per beurt met nazorgproduct inbegrepen. 
**Het bedrag van de intake wordt afgetrokken van het zonebedrag bij het starten van de behandeling.

Wanneer niet?

Zwangerschap, diabetes, epilepsie,kanker, stralingstherapie,bloedverdunners, vitiligo,pacemaker, antibiotica, ….

Thanks!