Permanente make up

Elk moment van de dag stralend met permanente make up

Waarom permanente make up? 

Met permanente make up zie u er op elk moment van de dag stralend uit, of dit nu  ‘s avonds laat is of ‘s ochtends vroeg. Iedere moderne vrouw ziet er graag op elk moment van de dag stralend uit. Het is ook vaak een oplossing voor personen die:

  • Weinig tijd hebben voor het aanbrengen van make-up
  • Er iedere dag perfect willen uitzien
  • Een allergische reactie hebben op klassieke make-up
  • Vaak intens sporten
  • Brillen en hun ogen niet kunnen opmaken zonder vergrootglas

Hoe gaat permanente make up in zijn werk?

Permanente make-up is een behandeling die veilig verloopt in een professionele omgeving. Er wordt pigment in de bovenste huidlagen ingebracht, dit zorgt ervoor dat u een natuurlijke look krijgt met make-up die  blijft voor een lange tijd (twee tot drie jaar).

Samen kiezen wij een kleur die bij u past,…

permanente make-up wimpers permanente make-up mondpermanente make-up ogen

Is het wel veilig & doet het pijn?

Om onze klanten deze extra specialisatie aan te bieden doen we beroep op een gediplomeerde Permanente Make-up stylisteMevrouw Heidi Lambert, die reeds jaren actief is en dagdagelijks de specialisatie uitvoert. De intensiteit en kleur van de make-up wordt in samenspraak met de klant bepaald.

Behandeling van de zones:

Naast de cosmetische toepassingen (ogen,lippen, wenkbrauwen) wordt permanente make-up ook veel toegepast in de medische wereld. Zowel littekenpigmentatie als tepelhofreconstructie kunnen bij ons worden uitgevoerd.   

Wenst u meer info of een afspraak ?  Aarzel niet, wij kunnen u hierbij helpen.

Thanks!