Over

Ontspannen en genieten

In ons rustgevend en relaxerend kader kan u volop genieten van een ontspannende behandeling. Manicure, epilatie, visagie of andere verzorgingen, u kan bij Schoonheidsinstituut Caresse terecht.

Kwalitatieve producten

Schoonheidsinstituut Caresse maakt gebruik van de kwalitatieve producten van Babor. Zo garanderen wij u enkel topproducten in combinatie met onze kwalitatieve behandelingen.

Persoonlijk advies

Schoonheidsinstituut Caresse geeft u persoonlijk advies en tips op maat voor u en uw gezondheid. Door regelmatige bijscholingen en opleidingen kunnen we u de beste verzorging bieden.

Expertise

Bij Instituut Caresse kunt u rekenen op kwalitatieve behandeling, door jaren ervaring en het selectief uitkiezen van kwaliteitsmerken, Weten we wat er werkt en niet werkt.

  • collageenbank gebruik
  • schoonheidsinistituut Caresse
  • gezichtsmassage klant
  • klant hot stone massage
  • klant gezichtsbehandeling Caresse
  • klant in douche caresse
  • nagelbehandeling caresse

Caroline's Verhaal

Eigenaar worden van een eigen zaak zoals “Caresse” was voor mij altijd al een droom.

In 2006 zette ik de eerste stap in de beauty wereld als pedicure in bijberoep, al snel ondervond ik dat het menselijke contact tijdens de behandelingen en het verhelpen van onzekerheden bij klanten, veel leuker was dan mijn toenmalige kantoorjob.

Na hard werken, een klantenbasis op te bouwen en bijscholing te volgen tot erkend schoonheidsspecialiste, gaf ik mijn kantoorbaan op en werd schoonheidsinstituut “Caresse” in 2010 een fulltime bezigheid.

Ondertussen zijn we al enkele jaren verder, en wordt er nog iedere dag met volle teugen van genoten. Het is fantastisch om klanten te zien buiten wandelen met een glimlach op hun gezicht.

Bij Instituut Caresse komt u terecht in een ontspannende en relaxerende atmosfeer. U wordt er verzorgd met de topproducten van Babor en kan altijd rekenen op persoonlijk advies.

Hopelijk tot binnenkort !

-Caroline 

Contact

"Bij Schoonheidsinstituut Caresse laten we mensen stralen."

– Caroline Verbeke

Thanks!