Microneedling

microneedling 

Microneedlingvanaf €125

Microneedling: een revolutionair huidresultaat

Microneedling is hét alternatief voor botox of facelift, voor klanten die een sterk effect verwachten.

Wat is Microneedling ?  

De cosmetische microneedling is een zachte anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter en dieper in de huid te brengen. die uitstekende resultaten geeft bij verstevigen en verbeteren van de huidstructuur.

Tegelijkertijd worden door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, wordt de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd. De behandeling is vrijwel pijnloos.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Geselecteerde werkstoffen (onder meer hyaluronzuur) dringen via microkanaaltjes door tot in de huid en activeren de opbouw van collageen en elastine. Tegelijkertijd neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd.  Bij micro needling worden zeer fijne steriele naaldjes gebruikt om de opperhuid minimaal te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler en frisser van kleur wordt.

Is microneedling wel veilig?

De Microneedling behandeling is uitermate veilig en vrijwel pijnloos.
Uw huid heeft wel 2-3 dagen nodig om te herstellen. Gedurende deze 2-3 dagen volgt u de instructies die u meekrijgt na uw behandeling.  

Wat is het resultaat?

  • uw huid wordt gladder en frisser huid
  • uw poriën worden verfijnd
  • minder rimpels en fijne lijntjes
  • versteviging van uw huidstructuur
  • minder pigmentvlekken
  • opvulling van (acne)littekens
  • vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Microneedling stimuleert het natuurlijk herstel van de huid omdat de celdeling en de aanmaak van collageen + elastine worden bevorderd.   De huidstructuur wordt verbeterd en verstevigd.  Voller effect. Vlug en zichtbaar resultaat van lange duur.  Optimaal resultaat bereikt u door het volgen van een behandelingskuur (4-6 beurten).

Kortom, een duidelijke verjonging van de huid en afname van de diepte van rimpels en littekens. Maak nu een afspraak.

 

Thanks!