Massage

Rugmassage 

Rugverzorging€ 49,00

Met een massage volledig ontspannen in een relaxte sfeer

Masseren is een helende kunst, van oudsher een methode om te kalmeren en te verzorgen. Een moment van rust en aandacht. De massagetafel is een plek om even helemaal niets te hoeven en je bewust te worden van je lichaam zoals het op dat moment is. Het is een moment van rust en aandacht. Na een professionele massage voel je je als herboren !

Bij schoonheidsinstituut Caresse kunt u terecht voor verschillende massagebehandelingen:

Een massagesessie als ontspanning

Voelt u vaak de druk om een ​​deadline te halen, heeft u een druk gezinsleven en/of een veeleisende baan ? In het dagelijkse leven krijgen we vaak te maken met stressvolle situaties, een opeenstapeling van deze stressvolle gebeurtenissen zorgt ervoor dat we gespannen rondlopen en een overweldigd gevoel krijgen. Een massagesessie helpt de spanning in je lichaam te verlichten en geeft je de kans om gewoon even te ontspannen. Neem wat tijd voor jezelf en kom volledig tot rust, zo gaat u ontspannen en vol zelfvertrouwen uw druk leven tegemoet.

Een massage bevordert de gezondheid

Een massage heeft tal van voordelen, die zelfs na één massagesessie al duidelijk merkbaar zijn: het grootste voordeel is dat gespannen spieren terug tot rust gebracht worden en dit gaat gepaard met een o zo heerlijk gevoel die komaf maakt met pijnlijk (overbelaste) spieren. Een massage gaat bovendien ook het immuun stelsel activeren en de weerbaarheid tegen ziekten vergroten, maar dit is nog niet alles een massage:

  • Verlicht hoofdpijn
  • Zorgt voor betere slaap
  • Verzacht angst en depressie
  • Verzacht spierpijn
  • Bevordert het immuunstelsel
  • Stimuleert de bloedsomloop

Genoeg redenen dus om even aan uzelf te denken en u volledig te laten ontspannen terwijl u geniet van een massagesessie.

 

Thanks!