Laserontharing

Permanente Ontharing met laserontharing

Als je niet tevreden bent met het scheren, epileren of waxen om ongewenste haren te verwijderen, is laserontharing een optie die zeker het overwegen waard is.

Voor permanente ontharing maken wij gebruik van “Laserontharing”: laserontharing is een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Dit is de meest pijnloze en efficiënte methode bij ontharing.

Hoe werkt laserontharing ?

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Een gratis testessie boeken

Gratis proefsessie

We raden je aan om altijd een testsessie te doen. De mensen in het behandelend instituut behandelen daarbij een klein deeltje van de huid, om te testen of het aanslaat. In bepaalde gevallen zullen we meteen kunnen zeggen dat je haren te licht zijn om te laseren. Zo’n proefsessie is bij ons volledig gratis! Maak hier dus snel een afspraak.

Thanks!