Brazilian Wax

Ontharen van de bikinilijn met een Brazilian Wax

Met een brazilian wax of ook wel soms kortweg “brazilian” genoemd, kies je voor een ontharing van de schaamstreek en de intieme delen. Bij instituut Caresse gebeurt een brazilian wax in een veilige en discrete omgeving. Wij hechten er veel belang aan dat u zich comfortabel voelt, Caroline heeft meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en u mag ervan uitgaan dat u met de nodige professionaliteit en discretie behandeld wordt.

Brazilian wax vormen

Verschillende soorten brazilian wax

  • Een standaard bikini wax impliceert het waxen van overtollige haren die je buiten een bikini of ondergoed zou zien
  • Een Brazilian (ook wel de ‘landing strip’ genoemd) laat een natuurlijk ogende centrale strook van haar na. Dit geeft de vrijheid om zelfs de meest onthullende bikini of lingerie te dragen en veel vrouwen kiezen hiervoor.
  • Een Hollywood wax verwijdert alle schaamhaar, en is dus een volledig haarloze look.

Brazilian waxing techniek

Bij instituut Caresse wordt er voor de behandeling van intieme zones gewerkt met “filmhars”, een zachte en warme hars die speciaal gemaakt is voor de intieme delen van het lichaam. Filmhars wordt vooral op kleine gebieden van het lichaam gebruikt zoals: gezicht, oksels, schaamgebied, vingers en tenen, en is dus vooral geschikt voor de Brazilian Wax. Deze hars heeft het voordeel dat het een stuk minder pijnlijk is dan de gewone hars omdat het zich enkel hecht aan het haar en niet aan de huid. Caroline volgde een speciale cursus voor intiem waxen in Rotterdam om de beste service te kunnen bieden voor deze intieme behandeling.

Waarom zou ik kiezen voor een brazilian wax ?

Het wegwerken van ongewenste haargroei is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke verzorging. Tegenwoordig is het verwijderen van schaamhaar voor de meeste jonge vrouwen vanzelfsprekend geworden. Zo’n 80%-90% onthaart dan ook regelmatig de schaamstreek. Een brazilian wax zorg ervoor dat je je sexy voelt, bovendien is het ook een stuk hygiënischer en ervaren velen een aangenamer voelen tijdens het vrijen.

 

.

Thanks!