Epileren / Ontharen

Epileren / ontharen : Genieten van een glad lichaam

Wil je van ongewenste haartjes verlost zijn? Dan kies je best voor epileren met wax.

Als je de haartjes regelmatig met hars verwijdert, zullen ze bovendien steeds minder snel terugkomen. Voor het lichaam wordt gebruik gemaakt van vloeibare wax aangepast aan uw haargroei. Gevoelige kleinere zones of bikini worden altijd geëpileerd met een wax aangepast aan uw huid.  Alle zones zijn behandelbaar.

Het belangrijkste voordeel van epileren ten opzichte van scheren is dat de haartjes langer wegblijven, de haartjes worden verwijderd met wortel en al. Terwijl je bij het scheren enkel hetgeen zichtbaar boven de wortel afscheert. Ook krijg je geen vervelende stoppels na een epilatiebeurt.

Epileren / ontharen van het gelaat:

Vele vrouwen houden van een beetje baard bij een man, maar haar op het eigen gezicht is uit den boze. Hoewel alle vrouwen lichaamshaartjes hebben, vormt dit pas echt een probleem als het zichtbaar is. Schoonheidsinstituut Caresse biedt u een oplossing voor alle zones:

Epileren / Ontharen van de oksels en armen:

Geen onwennig gevoel meer bij het aandoen van een bloesje of een mouwloos topje ? Laat uw oksels of onderarmen zonder zorgen zien:

Epileren / Ontharen van de Bikini-lijn.:

Vindt u een harige bikinilijn ook vreselijk ? Je kan scheren maar dit zorgt voor sterkere haargroei en ingroeiende haartjes…. Met harsen zet je een punt achter de bobbeltjes, irritatie en schuurpapiergevoel na het scheren !

Het harsen van de intieme zone gebeurt uiterst discreet.  Geniet van een gladde bikinilijn :

Permanente Ontharing

Als je niet tevreden bent met het scheren, epileren of waxen om ongewenste haren te verwijderen, is laserontharing een optie die zeker het overwegen waard is.

Voor permanente ontharing maken wij gebruik van “Laserontharing”: laserontharing is een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Dit is de meest pijnloze en efficiënte methode bij ontharing.

 

Thanks!