Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging bij Schoonheidsinstituut Caresse

Ontspan en geniet van een lichaamsverzorging bij schoonheidsinstituut Caresse, want een gezonde geest in een gezond lichaam dat geeft een gevoel van vitaliteit.
Bij Schoonheidsinstituut Caresse kunt u voor volgende lichaamsverzorgingen terecht:

Massages

Masseren is een helende kunst, van oudsher een methode om te kalmeren en te verzorgen. Een moment van rust en aandacht. De massagetafel is een plek om even helemaal niets te hoeven en je bewust te worden van je lichaam zoals het op dat moment is. Geniet van deze lichaamsverzorging, het is een moment van rust en aandacht. Na een professionele massage voel je je als herboren.

Ontdek alle massages om bij weg te dromen

Lichaamspeeling

Bij een lichaamspeeling worden de dode huidcellen op een ontspannende manier verwijderd. De huid voelt zijdezacht en soepel aan. Bovendien wordt ook de micro-circulatie van de cellen gestimuleerd. Een lichaamspeeling is de perfecte basis voor vervolgbehandelingen en als voorbereiding op de zon, zonnebank of spray tan om sneller, egaler en langer te bruinen.

Collageenbehandeling

Collageen Lichttherapie is een revolutie op het gebied van beauty. De collageen behandeling is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van uw huid tegen te gaan. Een behandeling die de opbouw van collageen en elastine bevordert voor een gezonde en strakke huid. Na enkele weken ziet u al dat uw huid reageert en zich begint te vitaliseren !

Kom meer te weten over de collageenbehandeling

Epileren / Ontharen

Geniet van een haarloos glad lichaam, ga voor een epilatie en kom zelfzeker voor de dag.

Op zoek naar een ontharing van je intieme zone ? Bij een Brazilian Wax ben je terug volledig glad & voel je je vrouwelijker dan ooit tevoren!

Laserontharing

Voor altijd verlost van teruggroeiend haar ? Ga voor laserontharing en wees permanent verlost van uw haarproblemen.

Thanks!