Anti-Age Sea Creation

Treatment Info

Time 120 min.
Staff Caroline Verbeke
Price € 149,00

Treatment Detail

Anti-Age Sea Creation

Optimum aan uitstraling en jeugdigheid door het Sea-Telligent complex (exclusieve werkstoffen uit de diepten van de zeeën die zorgen voor een uitgebreide anti-aging werking) :

Babor heeft een tot nu toe nog niet ontdekt mysterie uit de ongerepte vulkanische spleten van de diepzee in de Guaymas-baai geborgen – BABOR termophilus, de magische hoogenergetische werkstof. Babor thermophilus geeft de huid pure energie voor het vormen van nieuwe, jonge huidcellen, de keratinocyten. Het geheim van de eeuwige jeugd, afkomstig uit de diepte van de zee.

Babor thermophilus in combinatie met een kostbaar gewonnen algenextract uit Caulerpa lentillifera, ook genoemd green caviar, stimuleert de laminine-5- en collageen-IV-productie. De epidermis wordt beter verzorgd en de celcommunicatie geoptimaliseerd.

Glycocéane GP3 is één van de meest werkzame anti-aging proteïnen en stimuleert de groei van de fibroblasten en keratinocyten.  Collageen wordt opgebouwd, de huidvernieuwing versneld en het weefsel verstevigd. De rimpeldiepte wordt duidelijk gereduceerd en de huid zichtbaar  verstrakt.
Gun uzelf een duik in een oceaan van luxe en voel de magie van de diepzee tot in uw binnenste

Gezichtscontouren worden duidelijker en steviger en de elasticiteit van de huid wordt duidelijk verbeterd.

Hooggeconcentreerd serum, aangebracht uit speciaal geselecteerde schelpen, exclusieve crème ingemasseerd met warme obsidian- en koele koraalstenen alsook twee intensieve werkzame maskers. Het resultaat ?

  • Reduceert zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigt het weefsel
  • Zorgt voor een preventieve bescherming tegen celveroudering
  • De huid regenereert en voor lange tijd
  • Verhoogt de elasticiteit en remodelleert de gelaatscontouren
  • Kalmeert en verzacht roodkleuringen
  • Hydrateert de huid intensief.

Thanks!