Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling een nieuwe top behandeling

Microdermabrasie is een nieuwe top behandeling, die niet-chemisch is en snel resultaat teweeg brengt. Zelfs na een eerste behandeling zie je al een merkbaar verschil in je huid. Je kan het als een eenmalige behandeling ondergaan of in kuur om jouw huid een superboost te geven voor een optimaal resultaat.

Wat is een microdermabrasie behandeling ?

Microdermabrasie is een niet-chemische, niet-invasieve procedure die een nevel van microkristallen gebruikt om de buitenste laag van de droge, dode huidcellen te verwijderen. Je kan het vergelijken met een intensieve, gecontroleerde nauwkeurige peeling die een jonge nieuwe gezonde huid onthuld. Een power peeling voor de huid.

Afhankelijk van uw huid en de wensen kan een kuur van 4-6 beurten worden geadviseerd. De behandeling is pijnloos.

Wat is het resultaat ?

Door het verwijderen van dode huidcellen, krijgt de huid onmiddellijk een frissere en verjongde look.  De zachte en gladdere huid is nu ook veel beter in staat om werkstoffen op te nemen, gaat de aanmaak van nieuwe cellen stimuleren, alsook de doorbloeding van de huid stimuleren.

Voor wat is microdermabrasie geschikt ?

Microdermabrasie is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur en geeft volgende resultaten :

 • Alle huiden als anti-aging kuur
 • Verminderen van acné en acné-littekentjes
 • Vervaging van pigmentatie / ouderdomsvlekjes
 • Verbetering van de huidstofwisseling
 • Stimulatie van collageen en elastine
 • Vervaging van fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Vermindering van striemen
 • Helder maken van een futloze en droge huid
 • Kleiner maken van grove poriën
 • Vervaging van littekens
 • Stimulatie van de bloeddoorstroming

Is het wel veilig?

Afhankelijk van uw huid & uw voorkeur kijken we samen wat de gepaste behandeling is voor u. Microdermabrasie is volledig pijnloos.
Na één beurt ziet u al resultaat.  Het mooiste resultaat hebt u na een kuurbehandeling (4-6 beurten). Samen met uw schoonheidsspecialiste kijken we voor de meest optimale behandeling voor uw huid.

Ervaringen microdermabrasie

Microdermabrasie ervaringen zijn nogal uiteenlopend. De een is heel tevreden terwijl de ander dat weer niet is. Waarom zijn er zoveel verschillende ervaringen? Heel eenvoudig: er zijn veel verschillende apparaten op de markt van goedkoop tot duur. Babor is gespecialiseerd in microdermabrasie behandelingen en heeft zijn toestel dan ook zelf ontwikkeld. Dit zegt toch genoeg al?

Zit er ook verschil in de kristallen waar men mee werkt ?

Wij werken met afgeronde kristallen die als voordeel hebben dat ze de huid niet beschadigen. Er zijn namelijk kristallen op de markt die scherpe randjes bevatten en daardoor de huid beschadigen. Een goed apparaat met goede kristallen komt ten goede van je huid. Je hebt maar één huid en daar ga je beter heel voorzichtig mee om.

Thanks!